Familie Mix-toernooi

Op zaterdag 8 juni tussen 12.30 en 17.30 uur organiseren we weer ons jaarlijkse Familie Mix-toernooi. Zoals bij de meesten van jullie bekend is, mogen hieraan behalve de BOB leden ook familieleden, buren en vrienden meedoen. Je kunt je hiervoor individueel aanmelden (je wordt dan op 8 juni in een team ingedeeld) of als team aanmelden. Geef in dat geval dan ook door uit hoeveel spelers het team bestaat en geef, indien bekend, ook de naam van je team door.

Wil je mee doen?

Aanmelden voor het Mixtoernooi kan tot en met vrijdag 7 juni 12.00 uur bij Henk van der Schoor door hem een bericht of mail te sturen. Henk zijn mail en telefoonnummer zijn bekend bij de coaches, neem hiervoor contact op met jouw coach.

BBQ

Na afloop van het Mixtoernooi is er een barbecue. Voor de jeugd zijn de kosten 7 euro (tot en met 12 jaar) en 11 euro voor 13 jaar en ouder. Je kunt je hiervoor tot en met UITERLIJK WOENSDAG 5 JUNI aanmelden bij de barcommissie. Bij voorkeur door een mail te sturen, met daarin de leeftijd van degenen die deelnemen aan de barbecue, naar barcommissie@bob-basketball.nl.

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.