Vrijwilligers gezocht!

Verschillende vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze vereniging en niet alleen voor het bestuur maar ook nog coaches en trainers voor een aantal teams.
Voor het bestuur zoeken wij nog een bestuurssecretaris, bestuurslid activiteiten en een materiaalbeheerder. Meer informatie kan je lezen op de pagina ‘Vrijwilligers’. Wil je graag op een andere manier de vereniging ondersteunen? Dan komen wij ook graag met in contact. Hiervoor kan je altijd één van de bestuursleden benaderen.

Coaches en trainers gezocht

Naast algemene functies voor de vereniging zijn er ook nog een aantal teams op zoek naar een trainer of coach. Zou jij graag een enthousiast U18 (V) of U18 (m) team willen trainen? En ben je 2 keer per week 1 uur en 15 minuten beschikbaar? Neem dan contact met ons op. De tijden voor de trainingen zijn terug te vinden op de trainingstijden pagina.

Voor Manen Senioren 2 zoeken we nog een coach die het team kan motiveren en coachen tijdens wedstrijden. Deze wedstrijden vinden vooral op een vrijdagavond of zaterdag plaats en het gaat om zowel thuis- als uitwedstrijden. Op de NBB site staat een actuele overzicht van de wedstrijden.

Lijkt je dit leuk om te doen?

Neem dan gelijk contact met ons op! Dat kan via de mail naar info@bob-basketball.nl of via onze website op de contact pagina.

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.