Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Dit zijn onze vrijwilligers binnen de vereniging.

Kom ons ondersteunen

Wij zijn opzoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers!
Zie hieronder onze open posities!

Kom ons versterken!

Bestuurssecretaris

Open Positie!!!

Ben je een kei in het geven van een assist? Ook buiten het bastbalveld? Kunnen jouw teamleden op jouw bouwen? Lijkt het je leuk om je in te zetten voor jouw club? Dan zoeken wij jou! Ter ondersteuning van het bestuur is BOB namelijk op zoek naar een bestuurssecretaris.

T.B.D.

Bestuurslid Activiteiten

Open Positie!!!

Kun je geen genoeg krijgen van feestjes en events? Kun jij andere mensen enthousiast maken? Zijn jouw plan skills on point? Dan zijn we op zoek naar jou! BOB is namelijk op zoek naar een bestuurslid activiteiten.

T.B.D.

Materiaalbeheerder

Open Positie!!!

Ook zo’n hekel aan verkeerd opgepompte ballen? Ben je een beetje opgeruimd en hou je ervan alles te kunnen vinden? Heb je geen twee linkerhanden? Dan zijn we opzoek naar jou! Ter ondersteuning van de vereniging is BOB namelijk op zoek naar een materiaalbeheerder.

T.B.D.

Het Bestuur

Voorzitter

Theo Vos

Aliquam accumsan elit nec erat aliquam, at fermentum mi molestie. Maecenas odio augue, maximus interdum cursus ut, facilisis non felis. In eget mi quis lectus consectetur congue. Ut facilisis turpis viverra, convallis mi vel, malesuada tellus. Pellentesque rhoncus turpis eget tortor

voorzitter@bob-basketball.nl

ledenadministratie

Joor Zwijgers

Ik beheer al een aantal jaren de ledenadministratie en ben daarnaast  betrokken bij een stukje van de automatisering. Daarnaast ben ik regelmatig voor en achter de bar te vinden.

ledenadministratie@bob-basketball.nl

wedstrijdsecretaris

Henk van der Schoor

Wedstrijdsecretaris sinds 1980 en verantwoordelijk voor de planning van de wedstrijden en het inhuren van zaal voor wedstrijden en trainingen.

wedstrijdsecretaris@bob-basketball.nl

technische commissie

Brandon Ridderhof

Naast spelen en coachen houd ik mij bezig met alles dat om basketball inhoudelijke zaken gaat bij de club. Dat gaat over teamsindelingen, spelontwikkeling en het aanspreekpunt voor coaches zijn binnen de club.

tc@bob-basketball.nl

secretaris

Monique van Schaik

Na zelf basketbal te hebben gespeeld bij B.O.B. ben ik in augustus 2023 lid geworden van het bestuur. In die rol wil ik mij sterk maken voor een vereniging waarin sportiviteit en plezier voorop staan en alle leden met basketbal bezig kunnen zijn op een manier die het beste bij hen past.

secretaris@bob-basketball.nl

penningmeester

Ward Konijnendijk

Sinds 2022 ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Voor vragen over bijvoorbeeld de contributie kan je bij mij terecht.

penningmeester@bob-basketball.nl

Overige posities

ICT

Niels van Schaik

Speler bij MSE1 en verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van alle ICT gerelateerde zaken binnen de vereniging zoals deze website. Ook ben ik bezig met verschillende projecten voor de vereniging en haar spelers.

ict@bob-basketball.nl

Taken

Maarten van Ettinger

Na een aantal jaren aktief als speler ben ik inmiddels al weer 12 jaar trainer/coach. Samen met Henk van der Schoor regelen wij de taken voor de wedstrijden waarvan ik er ook regelmatig een aantal zelf fluit.

taken@bob-basketball.nl

Vertrouwenscontactpersoon

Wilma de Vroedt

Bij B.O.B. Basketball ben ik de Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Hiervoor heb ik een training gevolgd bij NOC*NSF. Je kunt mij benaderen als je direct of indirect wordt geconfronteerd met ongewenst gedrag. Als je situaties tegenkomt waarbij je jezelf niet prettig voelt en waarover je met iemand van gedachten wilt wisselen, kun je met mij contact opnemen en er in vertrouwen over praten. Je kunt mij bereiken via vcp@bob-basketball.nl, maar je kunt me natuurlijk ook altijd persoonlijk aanspreken.

vcp@bob-basketball.nl

Neem contact met ons op!

Onze sponsors